Wednesday, 20 March 2013

Majlis Sambutan Hari Perhutanan Antarabangsa Peringkat Kebangsaan Di Kampus Pekan


Tarikh: 21 Mac 2013 (Khamis)

Tempat: Aras 1, Pusat Pelajar, UMP Pekan
Masa: 8.00 pagi sehingga 2.00 petang

hahaha hari ni ump ada buat program menanam pokok, sempena sambutan hari perhutanan...hutan pun ada hari...kalo hutan hari perhutanan...kalo manusia hari manusia hahah xlah kalo manusia hari lahir kut atau pun hari jadi hahah..kan...

macam-macam program ada dalam majlis ini
antaranya;
1-pemeriksaan kesihatan
2-tanam pokok dimana pokok tu di tag dangan nama sendiri
3-pemeran
4-persembahan
5- dan macam biasa lah ada makan-makan...*best gile makan hari ni hheheheh* makan apa yang best sangat tu mohd afira??? cuba cakap sikit....hahahahah

& MAKAN FREE & Itu lah yang best hahah

GAMBAR HIASAN






nasrul hazim sedang daftar hahahahh




syed solehin sedang minum nescafe (aku minum 2 gelas hihi)



nasrul hazim daftar lagi setiap tempat pameran dia daftar hihih good2 nas




syed solehin dan nasrul hazim hensem boh....(gambar aku takda  hahah)






depan pusat aktiviti pelajar UMP kampus pekan...comey kan

depan pusat aktiviti pelajar UMP kampus pekan...comey kan




last  sekali makan2 hihihih.................
Post a Comment