Tuesday, 19 March 2013

kenangan diploma unimap

gambar lama diimbas kembali 2013 hihi 
muka dengan lepasan SPM (2008) dgan kekarang sama jer....
CUMA
dulu agar kurus sedikit hihihi :p
pakaian ni semua dah xda dah sekarang ........

apa2 pun dulu ini lah antara kawan baik aku masa belajar di unimap selama 3tahun....dulu masa diploma ramai lah kawan baik,sebb apa banyak masa dihabiskan bersama......

kini sekarang aku di UMP ........

antara gambar di bilik kolej kediaman unimap

asrama unimap 1 bilik 2 orang (zaim,azman,afira)

 kurus nye aku masa ni xcukup makan barangkali,baju dgn seluar ni pun xtau duk mana dah sekarng ni hihihi (2013) (aku dan abd bari)
 ini  lah ruang meja study kat unimap...meja study kat unimap letak kat ruang tamu so mlm2 mmg mcm ni lah  masing2 wat keja kat meja stady masing2 hahah sambil berbual2 kosong 1 rumah ada 8 orang 4bilik * kalo kat ump sekarng ni meja study dlm bilik so mmg wat hal masing2 lah hahhahah* (anuar,jimy,azman)

 aku & acap 
kurus nye aku kan kan.........hahahha 



jimy & shahzuan
baik gile hahhaha......
:P
*baik lah sgt hahhahah*

so hope u all hapy membaca apa yg kurang kelemahan diri ini,dan apa yang baik itu datang dari allah s,w.t 


Post a Comment