Saturday, 30 March 2013

Ke Jemputan Kenduri Kawin :P [E1]

Assalamualaikum hai semua,
hari ini saya dan kawan2 pergi ke majlis kenduri perkahwinan waris saudara mara shakir (tok kir)
kawan2: hazimin(tok ming),zakir,mat ji,kir (tok kir),zaha (tok zaha),qakwin,hafiz  yang join sekali ke tempat kenduri heheheh :P
Destinasi: Balok kuantan, Pahang
 sejak besar/ dewasa nih lama dah tak ikut mak pergi makan tempat kenduri kalo zaman kecil2 dulu selalu jer nak ikut mak pergi tempat kenduri,kalo mak taknak bawa mula lah nangis hahahah 
lupakan sejarah silam itu cerita lama zaman kecil2 tau apa hahahah

Simple kan tempat  persandingan diaorang


Baju pun agar simple bak kata kawan saya simple is better

hafiz & shakir
hensem nye kawan aku sorang ni....(izhar)

Yang ni nama dia mat ji (orang paling hensem kat UMP) 

Hahaha nak juga tunjuk gambar 

by: m.a.m.s
Post a Comment