Monday, 24 December 2012

Final Exam 12/13

Assalamu'alaikum wbt..

Tertiarap sorang-sorang atas katil ditemani nota-nota dan buku-buku yang berlonggokan. Dendangan lagu daripada laptop memecah kesunyian, menghilangkan kebosanan dan keletihan menelaah pelajaran. Sesekali, sore throat yang masih belum hilang menyebabkan batuk yang tidak menyenangkan. Tak lupa jugak mainan 'game budak2' yang menguji kekreatifan di samping menghilangkan tekanan.. Macam ni lah suasananya setiap kali tiba musim exam..^_^

Entri kali ni pendek je. Tak boleh panjang-panjang. Nak sambung study pulak jap lagi..=)

Just nak bagitau yang saya sedang dalam fatrah final exam untuk sem ke-1 tahun ke-4, Degree in power system. Bermula semalam (31/12/12) hinggalah 4/1/13..

Jadi, nak mintak ahli keluarga tercinta (Ayah, Mak, adik, adik, ), saudara-mara dan sahabat-sahabat tersayang untuk doakan saya, semoga najah dalam exam ni..=)

Ok, tu je.. All the best jugak kepada anda semua! Semoga dipermudahkan..^_^

walaupun tak laju mcm mota aku tetap sayang

suasana study .
 
 
By: M.A.M.S
Post a Comment