Wednesday, 12 June 2013

Adik saya dh KAWIN!

 
 
 

 
 Salam hai semua....esok aku ada exam nih nak study pun hari dah senja hahah  ...alasan kan padahal malas malas.......:P
 
ni adik aku,(yang lelaki kat atas tu)
ye! muda kan,aku tau korg nk ckp cm tu.
umur adik aku 22tahun.ye dah kawen.
dah sampai seru kan.
bila dah sampai masa,
tiada apa yg boleh menghalang.
Ajal Maut,Jodoh Rezeki,di tangan Allah.
dengan sekali + sekali + sekali   lafaz,
adik aku menjadi suami org.
lancar,Alhamdulillah.
walaupon ada masalah yg mendatang,
tapi semua nya selesai dgn indah.
aku tak tau knp aku sedih sgt bila adik aku kawen,
sedih kenapa afira? nak kawen juga ker ??
tak lah bukan sedih nak kawen juga 
tapi memang hati ini sebegini mudah terharu hahah
aku abg long xboleh kawen lagi sebab terlalu banyak misi yang aku kena selesaikan
satu nye nak tolong mak ayah dulu
nak bagi kemewahan kat kedua ibubapa aku (kalo boleh)
kalo tak boleh bg kemewahan  cukuplah dgn sekadar  membahagiakan mereka.....;p

harapan:

  bila adik aku dh jd suami org,
aku rasa dia akan memikul satu tanggungjawap yg besar.
sgt besar,
tapi xpe,aku tau adik aku boleh.
boleh menjadi suami dan bapa yg baik dan bertanggungjawap.
  aku akan mendoakan yg baik baik saja.
to yati !!! aku abang ipar u okay! hehehe.
org harap yati dpt jaga nuar bebaik.
dye anak manja,manjakan lah dye.hehehehe haha *ayat mau jiwang*
sayang lah dye macam mana kami sayang kan dye.
moga kalian bahagia sampai ke syurga.
amin.

by: M.A.M.S
Post a Comment