Friday, 5 April 2013

Hari Lahir Ku Kali Ke-24


Assalamu'alaikum wbt.

Macam taun2 lepas, hari lahir aku bese jer kecuali tahun 2012 jer, dapat hadiah yang paling istimewa  , hahaha. Alhamdulillah, aku diberi kesempatan untuk bernyawa hingga ke hari ni dan harap usia akan ditambah lebih panjang, amalan pun bertambah jugak, amin :)


Trime kasih kepada yang wish untuk aku, mgkn diorang hnya tau melalui fb jer, hahaha. Setakat ni takde pun sms hari lahir untuk aku, sedih3, hahaha. Gurau2 ..terima kasih kepada semua yang wish my besday kat facebook,sms,skype dan etc , aku tak mengharap pun bab2 macam ni, yang pnting kene ingat yang usia kite ni makin bertambah, makin dekat ngan kematian.

tarikhku sangat comey haha 4/4/1989     =24
# Mood: syukur :')

Thank you for viewing and reading this post
Sekian
Wallahu'alam
Post a Comment