Thursday, 25 April 2013

FKEE Great Grand Dinner 2013

assalamualaikum guy...
Dalam hidup aku ,,,ni lah kali pertama aku pergi dinner di hotel,,,,,,malu nye nak mengaku yang ni kali pertama (apa nak malu?bukan buat dosa pun ok ok ok hahah)
Tema Fakulti elektrik dan elektronik great grand dinner moden dan klasik,pakaian aku xtau lah masuk tema ker  tak hahahah...tapi apa yang penting tutup aurat dan sopan.
nak cerita pasal makanan pun gambar makanan lupa nak ambik,,,

aku bersyukur sebab dapat belajar di UMP sebab semua kawan-kawan disini matang-matang pandai bergurau dan yang paling penting baik hati *aku tulis ini bukan untuk sedapkan ayat tapi ini memang hakikatnya tq Allah*

Tempat : Zenith Hotel
                                                                                         Tarikh : 20.04.2013
apa yang pasti pada malam itu semua comey2 cantik2, terpikat hati tengok *tp dalam hati walaupun cantik2,cantik lagi awek aku* hahaha :P

gambar:

Budak2 tahun akhir sarjana muda kej.elektrik (sistem kuasa) dan sarjana muda kej. elektrik (elektronik)


Syed dan fakrol yg perempuan nih xtau nama apa mungkin budak kelas elektronik kot :)


Syahmi ejas awek sorang * nakal tok fira nih kan dah ada awek hahah*

Penulis blog yang xberapa nak pandai menulis *terima kasih sebab sudi baca*



sebelum pi hotel dah ambik gambar dah kat hostel hahahah

afira seluar atas pusat nah 

ahli meja 

klasik gambar nih aku bolok ckit belakang tu

sobri mcm staf jpph dah

amboiiiiii fakrolllll tgk kat awek mung nnt kang marah.....aku xtggun jbw hihi


by :m.a.m.s
Post a Comment