Saturday, 12 May 2012

Semangat Yang Hilang [pemalas]

Tak tahu kenapa, perasaan nak update blog tu ada semangat tu hilang jek. Mula2 dengan tangguh last2 tak jadi nak buat. 

Lagipon blog ni dibuat bukan pasal nak duit ataupun gila trafik. Aku dah lama buang niat macam tu dan hanya nak jadikan blog ni sebagai diari online .

Mungkin sebagai perkongsian dari abang kepada adik, dari senior kepada junior mungkin juga dari seorang remaja kepada budak2 sekolah dan Seorang kekasih kepada kekasihnya [s..]
Semoga Allah membantuku untuk semangat itu kembali.
Insyaalah nanti akan bergerak aktif semula.

Makin nak fly ni rasa makin busy. Padahal bilik  layan runningman jek haha.
Jumpa lagi kalian semua.
Post a Comment