Saturday, 24 December 2011

Minggu Study Week!



Assalamualaikum..

senyum dengan ikhlas ni..=) ngeh3.. =D

tapi......

Alangkah indahnya jika saya dpt meluangkan masa study week ni dgn tenang dan aman kan..? =(
tapi malangnya...hmm...
malas entah kenapa..mana maunyerrr!!!

saya pun kuatkan diri untuk study sikit demi sedikit...ni dah masuk hari Pertama minggu study week...tapi macam 20 % je ready...doa tetap doa agar saya diberi kekuatan untuk study.
kadang tu study dah macam kat gambar bawah ni pun ada...tertidur atas meja...
ceh! macam la strunggle pulak..padahal...huhu
tak pa, tak pa...InsyaAllah..semoga dipermudahkan...amin..

Sebenarnya tak 'check' pun lagi jadual exam..ish3..teruknya lah =_="
tapi yang dah tau start 3 JAN 2012 sampai 6 JAN 2012 Kalo tak silap lar...

Itu cerita lain....

Yang paling penting ialah.....



Jangan lupa pada pemilik jiwa dan hati2 kita...
semoga dosa-dosa kecil kita di maafkan dan diterima oleh Allah...dan semoga Allah membuka hijab yang menjadi penghalang kepada setiap kecemerlangan...


Alahai, sedihnya la muka baby ni..hehe
realitinya agak sedih jugak la sebenarnya...
~EM~

kenapa EM??

ni la subjek untuk sem ni..<ELECTRICAL MACHINES> Final ni xtau la apa perlu buat..hmm..
NOT ENOUGH MOOD TO STUDY THAT SUBJECT
AWAL2 LG DAH TAU XDAPAT A
TARGET SEBENAR NK DAPAT A THIS SUBJK HIK2
tapi usaha kan tangga kejayaan..Mana boleh umat Islam cepat mengalah..kata nak jadi Muslim sejati...ape la belum pergi berperang dah mengaku kalah..aish!! tetiba mood betukar menjadi MARAH pada diri sendiri... =_=!

Belajar ni kan dikira berjihad...Belum lagi pergi berjihad perang..adeh..
Focus2!!

Apa kes ni??
Tidur dalam peperiksaan...
salah ke tak ek? Ntah la..x pasti...xpernah amik tau pun..ngeh3..

ni mesti stay up study lama2 ataupun x study...ish3...kalau study tu rajin nya la hai...tapi bagus2!! ada usaha...

kita kan ada 'style' study masing2 kan..? so, yang penting jaga diri dan jaga kesihatan...

Semoga apa yang di usaha kan dapat hasil yang kita ingin kan..amin..
kan seronok bile tengok result A+..hehe..

P/s terakhir : Bittaufiq Wannajah Fi Hazal Imtihan..
All the best!!
Kepada suhaila bt akasyah selamat ber stdy week....:)


Post a Comment